ECCO Tønder Festival konkurrencebetingelser

ECCO Tønder Festival konkurrence

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres følgende betingelser:

Denne konkurrence udbydes af ECCO Danmark.

Konkurrencen løber fra den 24/08 2017 til den 27/08 2017 og er ikke købsbetinget.

For at deltage i konkurrencen skal du uploade et billede til Instagram og # det med #ECCOTF2017. Det er tilladt at deltage lige så mange gange man vil. Udvælgelsen vinderne sker ved lodtrækning. Totalt udvælges 8 vindere i konkurrenceperioden. Præmien består af et par valgfri ECCO sko som skal udvælges fra ecco.com og udgør en vejledende pris på ca. 1.000 kr.

Vinderne udtrækkes på Instagram. Alle vindere bliver kontaktet via direkte via Instagram, hvor de bliver bedt om at sende mail adresse via en privat Instagram-besked til ECCO. Hvis vinderne ikke sender en privatbesked med adresseoplysninger inden for fire hverdage, eller hvis præmien kommer retur med postvæsnet, bortfalder retten til præmien, og der trækkes en ny vinder. Præmierne sendes via post til vinderens afgivet privat adresse. ECCO Danmark forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderne og vinderbillederne, hvor der er brugt #ECCOTF2017 på ECCOs Facebook-side.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Ansatte hos ECCO Danmark kan ikke deltage i konkurrencen. Du skal være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage.

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at ECCO må registrere og opbevare dit navn, telefonnummer og e-mail adresse til brug for administration af konkurrencen. Når konkurrencen er afsluttet, vil personoplysningerne blive slettet. Ved afgivelse af tilladelser og information gives disse til ECCO, ikke til Facebook. Evt. tilmeldelse til fanside vil blive behandlet efter Facebooks gældende regler.
Konkurrencedeltageren har altid ret til at tilbagekalde hans/hendes samtykke til behandling af hans/hendes personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes før en vinder er udtrukket, vil konkurrencedeltageren ikke længere være berettiget til at deltage i kampagnen og ECCO vil ikke yderligere behandle deltagerens personoplysninger. Deltageren har også en lovfæstet ret til gratis, én gang hvert kalenderår, efter en skriftlig underskrevet anmodning stilet til ECCO, at blive informeret om hvilken personoplysninger om deltageren, som ECCO har og hvordan disse data behandles. Deltageren har også et år til at anmode om korrektioner med hensyn til personoplysninger, som ECCO behandler. Ved at deltage i konkurrencen samtykker deltagerne også til at ECCO kan anvende bidragene i markedsføringsøjemed uden at deltageren har ret til nogen form for erstatning. Ved afgivelse af tilladelser og information gives disse til ECCO Danmark, ikke til Facebook.

Har du spørgsmål vedrørende konkurrencen, kan du ringe ECCO på telefon +45 78 76 22 90